Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

Työhyvinvointi

tyohyvinvointi_390.jpgTyöfysioterapeuttimme johdolla järjestämme työyhteisöille ja muille ryhmille luotettavat fyysisen kunnon tutkimukset ja testaukset, työssä jaksamista tukevat koulutukset sekä niska- ja selkäkurssit.

Fyysisen kunnon tutkimukset ja testaukset

Tutkimusten perusteella annamme henkilökohtaisen motivoivan palautteen sekä laadimme mielekkäitä ja tehokkaita harjoitusohjelmia kotioloissa tehtäväksi. Tarjoamme henkilökohtaista ohjausta ja valmennusta personal-trainer-tyyliin ja kunnonkohotusmahdollisuuksia ohjaamissamme liikuntaryhmissä.

1. Lihaskunnon tutkimus

Lihaskunnon tutkimus mittaa jaksamisen kannalta keskeisten kehon lihasten suorituskykyä.

kunnontestaus.jpg2. FitWare -tutkimus

FitWare -tutkimus mittaa luotettavasti sydämen ja verenkiertojärjestelmän, keuhkojen, työskentelevien lihasten ja niitä huoltavien järjestelmien toiminnan tehokkuutta. FitWare:lla voidaan mitata työn tai harrastuksen kuormittavuutta. Tutkimus sopii jokaiselle omasta terveydestään ja fyysisestä kunnostaan kiinnostuneelle. Erikoisen hyvin se sopii urheilu- ja kuntoiluharrastuksen harjoitusvaikutusten seurantaan sekä työterveyshuollon apuvälineeksi työkykyä ylläpitävään ja -tukevaan toimintaan.

3. UKK-kävelytesti

UKK-kävelytesti mittaa hengitys- ja verenkiertoelimistön kestävyyskuntoa. Se sopii ryhmien testaukseen ja on luotettavuudeltaan suuntaa antava.

4. Ergonomiaselvitykset

Työfysioterapeutin tekemät ergonomiaselvitykset parantavat työssä jaksamista, kohentavat työasentoja ja –menetelmiä sekä lisäävät työviihtyvyyttä. Työfysioterapeutti työskentelee yhteistyössä työterveyshuollon henkilöstön kanssa tehden työpaikkakäyntejä ja –selvityksiä, fyysisen kunnon ja toimintakyvyn testauksia osana työterveystarkastuksia, ohjauskäynnit henkilöasiakkaille, ryhmien organisointi ja vetäminen, asiantuntijana toimiminen ergonomiaprojekteissa, terveysluennot ja kuntoutusyhteistyöhön osallistuminen.

5. Keuhkojen huippuvirtausmittaukset

6. Verenpaineen mittaukset

7. Painoindeksin määritys ja rasvaprosentin mittaus

8. Muut tutkimukset

Varaa aikasi