Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €
Share |

FootCare® lääkinnälliset erikoispohjalliset

footcare_pohjalliset.jpg

Ennen kuin on selvää, että FootCare® lääkinnälliset erikoispohjalliset on asiakkaalle sopiva hoitomuoto tehdään alaraajaongelmien kartoitus ja etsitään ratkaisuja ongelmaan yksityiskohtaisella tutkimuksella, joka koostuu:

1) Alkuhaastattelusta, jossa selvitetään oireiden alkaminen, esiintyminen ja ne tekijät, jotka vaikuttavat oireisiin.

2) Toiminnallisista testeistä, joissa havannoidaan asiakkaan kävelyä, ryhtiä ja yleistä toiminnallisuutta.

3) Mittauksista, joissa mitataan nivelten liikkuvuudet, lihasvoimat sekä suoritetaan jalkaterän biomekaaniset mittaukset.

Edellä kuvattujen tutkimusten perusteella asiantuntijamme määrittelee ongelman syyn ja valitsee siihen sopivimman menetelmän ongelman ratkaisemiseksi. Ratkaisu asiakkaan ongelmaan voi olla esimerkiksi FootCare® lääkinnälliset erikoispohjalliset, jolloin:

4) Digitaalisella 3D skannerilla (FotoScan 3D Foot Scanner) kuvataan millimetrin tarkkuudella asiakkaan jalkaterät tietokoneelle, jonka perusteella suunnittelemme ja valmistamme tuotantoyksikössämme asiakkaan tarpeita vastaavat yksilölliset erikoispohjalliset.

Jokaisesta asiakkaasta luodaan asiakaskortistoon tiedosto, johon tallennetaan anamneesi, tutkimustulokset, kuvat ja ratkaisut ongelmiin. Tallennetut tiedostot mahdollistavat mahdollisten tulevien skannausten vertailun aikaisempiin - näin hoidon seuranta varmentuu ja helpottuu. 

Varaa aikasi